Två thailändare allvarligt skadade i Pattayas pickup-vattenbilskrock

Pattaya —

Tidigt på söndagsmorgonen den 28 januari kolliderade en pickup med en vattenbil på Pattaya-Naklua Road, vilket resulterade i allvarliga skador på pickupens förare och passagerare.

Klockan 3:00 fick Sawang Boriboon Thammasathan Foundation en rapport om kollisionen och skickade frivillig räddningspersonal till platsen i centrala Pattaya. Vid ankomsten hittade de en vit Isuzu D-Max pickup med omfattande frontskador och en 6-hjulig vattenbil som tillhörde Pattaya Environmental Office med skador bakifrån.

Inuti pickupen hittade räddningspersonal två instängda personer, inklusive 26-åriga Kittikorn Pitsuwan, föraren, och 29-åriga Wipha Sawangwong, passageraren.

Med hjälp av skärande verktyg frigjorde räddningsarbetarna försiktigt båda offren ur det förstörda vraket. På grund av deras kritiska tillstånd fördes de omedelbart till sjukhus för omedelbar läkarvård.

Enligt Chaipong Phurahong, 41, föraren av vattenbilen som var oskadad, körde hans fordon med blinkande lampor aktiverade när han hörde ljudet av bromsar följt av den våldsamma stöten från pickupen som krockade med den bakre delen av hans lastbil . Han lämnade omedelbart sitt fordon och upptäckte de skadade passagerarna i pickupen innan han ringde räddningstjänsten.

Orsaken till olyckan utreds fortfarande av polisen i Pattaya.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.