Turistpolisen utökar patruller för att garantera säkerheten i viktiga Pattaya-områden

Pattaya —

I en samlad ansträngning för att skydda turister, genomfördes patruller med hög synlighet i går, den 28 januari, av turistpolisen i flera viktiga områden i Pattaya.

Leds av Pol. Överstelöjtnant Piyapong Ensan, officerare på cyklar patrullerade Bali Hai Pier, Pattaya Second Road, Terminal 21 Shopping Center, Pattaya Beach Road och Walking Street.

Enligt Pol. Överstelöjtnant Piyapong, initiativet syftade till att avskräcka potentiella kriminella aktiviteter riktade mot turister som en del av projektet "Pattaya Walking Street (STC)". Pol. Överstelöjtnant Piyapong uppgav att medborgare och turister uppmanades att rapportera misstänkta aktiviteter via det officiella 24/7 Line-kontot: STC Walking Street.

STC-projektet hämtar inspiration från de framgångsrika Smart säkerhetszon initiativ, med fokus på att skydda turister på populära resmål över hela Thailand. De 10 initiala målområdena inkluderar Khao San Road i Bangkok, Pattaya Walking Street, Wat Chaiwatthanaram Community i Ayutthaya, Walking Street i Loei och Chiang Mai, Phra Sri Rattana Mahathat-templet i Phitsanulok, Fisher Man Village på Samui Island, Phukets Bangla Walking Street, Saneha Nuson Road i Songkhla, och planer pågår för att utöka projektet över hela landet.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.