Pattaya butiksägare plågas av upprepade stölder

Pattaya —

En ägare av en luftkonditioneringsverkstad i Pattaya, Sukijnat Pomsema, 56, tappar sömn över upprepade stölder av sin egendom.

Den senaste incidenten, fångade på CCTV den 29 januari, visade en fräck manlig och kvinnlig duo som stal Mr. Sukijnats luftkonditioneringsrör för tredje gången. Filmen föreställde två misstänkta som anlände till butiken, som ligger på Soi Thung Klom-Tan Man, på en sidovagnsmotorcykel.

Genom att utnyttja den öde gatan steg en kvinnlig misstänkt av och genomsökte lokalerna. Hon lyckades sedan stjäla cirka 10 meter av värdefulla luftkonditioneringsrör i koppar innan hon snabbt flydde.

Mr. Sukijnat avslöjade för The Pattaya News att detta är det tredje fallet av liknande stölder som involverar kopparrör från hans butik. Han uttryckte frustration över de återkommande stölderna och uppmanade polisen i Pattaya att ta denna fråga på allvar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.