Pattaya rustar upp för Doraemon Run Thailand 2024

Pattaya —

Pattaya City surrar av spänning när den förbereder sig för det kommande evenemanget "Doraemon Run Thailand 2024".

Tillkännagivandet kom efter diskussioner mellan chefer för MCOT Plc, evenemangsarrangören, och lokala myndigheter den 1 februari, med fokus på Pattayas beredskap som en av fem planerade platser för tävlingen.

Den ikoniska blå robotkatten Doraemon kommer att inta scenen som evenemangets maskot och serverar både barn och vuxna. Arrangören av evenemanget har valt Pattaya Beach som evenemangsplats eftersom de syftar till att minimera störningar i trafik och turism och eliminera behovet av vägavstängningar.

Planerat till lördagen den 11 maj 2024, evenemanget "Doraemon Run Thailand 2024 by MCOT" syftar till att stärka Pattayas turismimage och locka både thailändska och internationella besökare. Med Doraemon och hans vänner främjar evenemanget fysisk aktivitet och medvetenhet för människor i alla åldrar och kön.

Förutom att locka sportentusiaster, hoppas evenemanget välkomna familjer som söker en rolig och icke-konkurrenskraftig upplevelse, vilket ytterligare stärker Pattayas image som en familjevänlig destination.

Registreringsinformation kommer inom en snar framtid och kommer att läggas ut här på TPN media.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.