Arg rysk turist rakar med kraft en del av Pattaya Barbers hår efter att ha blivit upprörd över frisyr

FOTO: Siamrath

Pattaya —

En thailändsk frisör i Jomtien hamnade i en ovanlig situation efter att en arg rysk kund tagit en rakhyvel från honom och rakat en del av hans hår efter ett missförstånd under en frisyr.

Enligt rapporter klippte Supachai Maneecharoen, en 32-årig frisör från Nakhon Si Thammarat, håret på en manlig rysk kund den 25 januari när händelsen inträffade. På grund av språkbarriärer använde kunden handgester för att kommunicera sin önskade frisyr. Mr. Supachai, som trodde att han förstod instruktionerna, fortsatte med hårklippningen. Men mot slutet av klippningen ska kunden ha blivit missnöjd och smällde handen i bordet och skrämde alla i butiken.

I en överraskande händelseutveckling ryckte den ryska kunden en rakhyvel från bordet och rakade snabbt en del av Mr. Supachais huvud innan han flydde salongen på en motorcykel. Den thailändska frisören, skakad över upplevelsen, rapporterade händelsen till Pattayas polisstation.

"Jag har varit frisör i över sju år, och det här har aldrig hänt förut," sa Mr. Supachai. "Trots chocken förblev jag lugn och hoppas att kunden kommer fram för att be om ursäkt och förklara sina handlingar."

Mr. Supachai bestämde sig senare för att raka sitt huvud efter händelsen.

Polisen har skaffat CCTV-bilder från salongen, som enligt uppgift visar hela händelsen. En utredning pågår för närvarande för att identifiera kunden och fastställa lämplig åtgärd.

FOTO: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.