Grattis på 1-årsdagen till Pattayas egna förstklassiga fastigheter!

Grattis på 1-årsdagen First Class Real Estate!

Det har gått ett helt år sedan First Class Real Estate började hjälpa människor i Pattaya att hitta bra ställen att bo och reda ut deras visum.

Eddie, Yo och deras team vet allt om att arbeta tillsammans för att se till att du får den hjälp du behöver.

De säljer inte bara hus; de fixar dem också! Du kan till och med se dem göra det live på deras Facebook-sida, där de visar dig allt det hårda arbete de lägger ner på sitt nya renoveringsprojekt.

Kom förbi deras kontor på 415 Moo 12 Pratumnak Soi 6 Nongprue, Chon Buri, eller ring Yo på +66 88-693-2294 för att kontakta dem idag!

Vill du se vad de har för dig? Besök deras hemsida på www.firstclassrealestatepattaya.com/contact.

Oavsett om du vill ha ett hus, behöver visumhjälp eller bara vill se en cool renovering så finns de där för dig.

Grattis på förstaårsdagen till laget, och här kommer många fler!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/