Chachoengsaos polis fångar misstänkt för mordkonspiration på Bang Pakong-motorvägen; Utredning pågår för att avslöja motiv

Chachoengsao—

Klockan 1:00, den 2 februari 2024, tillfångatog Chachoengsao och Bang Pakongs utredande poliser en av sex misstänkta enligt en arresteringsorder från Chachoengsaos provinsdomstol för att ha konspirerat för att mörda en man. Offrets kropp hittades vid en vägkant på motorvägen Bang Pakong, Chachoengsao.

Enligt en rapport från polisen hittades offret, som endast offentligt identifieras som Mr. Thanasan, 33, död med händer och fötter bundna vid en vägkant nära Bang Pakong-motorvägen den 29 januari.

Thanasans fru, offentligt identifierad endast som Ms Wannaporn, 33, rapporterade till polisen om sin försvunna man i Samut Prakan den 27 januari.

Efter polisutredning fångades en av de misstänkta som konspirerat till mordet, offentligt identifierad endast som Mr. Kittichot, 37, på en bensinstation i Bang Phli, Samut Prakan, och ett fordon som användes för att begå brotten konfiskerades, enligt polis.

Polisen eskorterade Kittichot för att genomföra en bekännelse, där han kastade ett vapen, enligt uppgift ett skjutvapen, som användes för att mörda Thanasan vid en kanal i Mueang, Samut Prakan. Dykarteamen skickades till platsen för att söka efter vapnet. Vapnet hittades inte vid presstid, enligt polisrapporten.

Också under presstid utredde polisen för att hålla fem andra misstänkta ansvariga för sina brott och för att avslöja motivet bakom mordet. Inledningsvis väckte polisen åtal mot Kittichot för att ha avsiktligt mördat en annan person.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.