Sri Racha skolflicka fastnar i rännan, räddningsteam befriar henne

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En 15-årig skolflicka klev upp på en ränna och föll genom locket och fick lindriga benskador.

Incidenten inträffade i Chonburis Sri Racha-distrikt den 1 februari, vilket föranledde ett brådskande svar från Sawang Prateep Sri Rachas räddningsenhet. Räddningstjänstemännen anlände till platsen framför JJ Steak-butiken för att hitta en 15-årig skolflicka med benet instängt i ett trasigt rännskydd.

Studenten kunde inte frigöra sig, medan hennes far var vid hennes sida och försökte trösta henne. Räddningsteamet hoppade omedelbart till handling och använde skärutrustning för att dra ut elevens ben, vilket tog cirka fem minuter. Hon hade ådragit sig mindre skavsår och rivsår på höger ben på grund av friktionen med locket.

Eleven förklarade att hon hade trampat på rännan när locket plötsligt vek in på grund av hennes vikt. Smärtan var intensiv och hon skrek på hjälp, vilket larmade närboende som ringde räddningspersonal och hennes pappa för att få hjälp.

Efter att hennes ben befriats gav räddningsteamet första hjälpen till studenten innan hon transporterades till ett närliggande sjukhus för vidare utvärdering och behandling.

Studenten uttryckte tacksamhet till räddningspersonalen för deras snabba agerande och uppmanade relevanta myndigheter att ta itu med situationen för att förhindra att liknande incidenter inträffar igen i framtiden.

Elevens namn undanhölls på grund av hennes ålder.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.