Jarhusna kröntes till Miss Thailand Chonburi 2024

Chonburi —

Den mycket efterlängtade Miss Thailand Chonburi 2024-tävlingen avslutades på lördagen, med Jarhusna Worapatanakit, tävlande MTCN07, som kröntes till den nya titelinnehavaren.

Arrangerad av Assoc. Prof. Dr. Kansinee Milinjaroonphong, tävlingens upphovsrättsinnehavare, den sista omgången ägde rum på Central Sri Racha den 3 februari under den uppskattade närvaron av Mr. Surachai Chaitrakulthong, tidigare vice arbetsminister.

Den sista omgången inkluderade fängslande prestationer av de 15 återstående tävlande. Invigningsceremonin innehöll en fängslande showcase av Athitaya "Kat" Benjapat, den regerande Miss Thailand Chonburi 2023.

De tävlande visade upp sin balans och grace i baddräktens promenad och presentationen av aftonklänningar, följt av en nagelbitande sista fråga och svarsrunda för de sex bästa finalisterna.

När spänningen toppade kröntes Jarhusna Worapatanakit till Miss Thailand Chonburi 2024. Hon kommer nu att fungera som kulturambassadör för Chonburi för att främja turism, stödja provinsens soft power-initiativ, engagera sig i välgörenhetsaktiviteter och representera Chonburi i den nationella Miss Thailand-tävlingen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.