INDEX SOFFA OCH LIVARE REA: Lycka i varje hörn av avkoppling, med rabatter på upp till 50%.

Om du förra året stötte på något tungt, i år måste du lyssna!!! Du är i riskzonen!! Risk för upprepning!! Risk för explosion!! Med glädje, tröst och många privilegier som kommer oväntat! Index Living Mall skickar glädje till dig att börja året på ett fantastiskt sätt.

Njut av lycka multiplicerad med två!! När du handlar möbler och madrasser enligt villkoren får du en glad rabatt på upp till 50%.

– Handla möbler och madrasser, uppfyll villkoren och få en hjärtvärmande rabatt på upp till 7,000 XNUMX Baht.

– Spendera minst 20,000 1,000 baht och få en rabatt på XNUMX XNUMX baht.

– Spendera minst 50,000 3,500 baht och få en rabatt på XNUMX XNUMX baht.

– Spendera minst 70,000 7,000 baht och få en rabatt på XNUMX XNUMX baht.

Omfamna lyckan under hela året med Index! Ta chansen att vinna ett digitalt seismoskop och ta emot förutsägelser från olika tempel och munkar i Thailand, inklusive Wat Kalayanamitr Woramahawihan, Phra Phuttha Tri Ratana Nayok, Luang Pho To och många andra. Dessutom kan du njuta av möjligheten att få gratis Index-presentkort istället för kontanter, upp till 300 Baht. Begränsade kvantiteter är tillgängliga för gratis shopping av möbler, hushållsartiklar och heminredning.

Om det inte räcker, kom och lägg till sötma i varje hörn av din avkoppling med nya möbler och heminredningskollektioner under kärlekens månad, "Flower Blooming in Love". Index ger dig lycka, värme och mysighet med vårblommarmotiv matchade med nya soffor och möbler, med rabatter på upp till 50 %.

Specialerbjudande! Endast för JOY CARD-medlemmar, lös in 500 poäng och få en extra rabatt på 150 Baht! Åh...så värt det!

Men glädjen slutar inte där! Du får även exklusiva privilegier! När du handlar med CARDX- och SCB-kreditkort, betala i sin helhet eller i delbetalningar med 0 % i upp till 4 månader och få en maximal cashback-kredit på 92,000 7 Baht. Särskilt spektakulärt från 21 till 1,000 februari, använd poäng för att lösa in och få en extra cashback-kredit på upp till XNUMX XNUMX Baht*.

Och det finns mer gott med INDEX EASY E-KVITTO! Shoppare får skatteavdrag på upp till 50,000 2,000 Baht, med en extra rabatt på upp till XNUMX XNUMX Baht.

INDEX SOFFA OCH LIV REA – Lycka i varje hörn av avkoppling, med rabatter på upp till 50%. Bra erbjudanden från 25 januari till 21 februari 67, på alla Index Living Mall-kontor.”

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/