Sri Racha Thief stjäl motorcykelhjul

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En motorcykel som stod parkerad nära Koh Loy färjebrygga i Sri Racha-distriktet, Chonburi-provinsen, fick sitt bakhjul stulet, vilket väckte oro för säkerheten på platsen.

Det thailändska offret, Jariya Pratoomdech, 35, rapporterade till myndigheterna den 5 februari 2024 att hon parkerade sin Yamaha Spark 115i motorcykel vid bron till Koh Loy innan hon tog en båt till Koh Sichang och återvände nästa morgon. När hon anlände hittade hon sin motorcykel stödd utan bakhjul.

Frustrerad över den uppenbara stölden lämnade Jariya omedelbart in ett klagomål till Sri Rachas polisstation. Hon klagade över att hon litade på motorcykeln för sitt barns transport, och nu kämpar hon för att korsa. Hon uppmanade också relevanta myndigheter att installera starkare ljus och fler säkerhetskameror för att förhindra framtida stölder.

En utredning pågår för att identifiera och gripa den misstänkte.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.