Pattaya City kommer att stå värd för det femte världsmästerskapet i Muay Thai i mars

Pattaya —

Pattaya City, i samarbete med Thai Boxing Association och Traditional Thai Boxing Association, är stolta över att tillkännage det kommande 5:e världsmästerskapet i Muay Thai.

Detta prestigefyllda evenemang, som kommer att äga rum från den 11:e till den 15:e mars 2024, på Jomtien Beach, lovar att visa upp det bästa av traditionell thaiboxning samtidigt som det främjar Pattaya som en sportstad och sportturismdestination.

Tillkännagivandet av evenemanget gjordes under ett möte ledd av Mr. Poramase Ngampiches, borgmästare i Pattaya, den 7 februari 2024. Mästerskapet kommer att hållas på Jomtien Beach mittemot D Varee Hotel och börjar kl. 5 dagligen med gratis inträde. för alla.

Utöver den intensiva konkurrensen kommer en höjdpunkt under evenemanget att vara den traditionella thaiboxningsmästarens respektceremonin den 14 mars. Denna unika visning kommer att erbjuda deltagare och åskådare möjligheten att fördjupa sig i Muay Thais konstnärskap och kulturella betydelse.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.