Utländskt par som påstås ha sex på Jomtien Beach, nätanvändare rasade

Pattaya —

Ett utländskt par ska ha setts otukta öppet på Jomtien Beach. Den oanständiga incidenten ägde nyligen rum mellan Soi Jomtien 6-7 och bevittnades av flera åskådare.

Berättelsen kom först fram efter att herr Denis Krungtep, en Facebook-användare, lade upp videon av händelsen på sin Facebook-vägg och beskrev att två utländska individer verkade otukta på stranden, helt oförsiktiga mot de omgivande åskådarna.

Den 1.25 minuter långa videon skildrade vad som verkade vara ett internationellt par som ägnade sig åt "högljudda" och intima aktiviteter. TPN media har bestämt sig för att inte länka till videon här eftersom det kan förolämpa några av våra läsare.

Upplagt med bildtexten "Är det här normalt för Pattaya?", genererade videon blandade reaktioner från tittarna, allt från chock ("Herregud!") till ogillande ("Varför inte öppna ett hotell om de ska göra det här" ). Det har också delats flera gånger över plattformen. Många tittare uttryckte också chock över att sådant beteende kunde äga rum i vad de kallade en familjevänlig semesterort i världsklass som Pattaya och Jomtien.

Många nätanvändare krävde att det inblandade utländska paret omedelbart skulle gripas och att de skulle hållas juridiskt ansvariga i full utsträckning av thailändsk lag för att visa att just denna typ av beteende var oacceptabelt. Parets nationalitet var inte känd, men spekulationer var utbredda på sociala medier.

Ett officiellt uttalande om händelsen eller detaljer om när den ägde rum är inte tillgängliga vid tidpunkten för rapporteringen.

Pattayas brottsbekämpande myndigheter är enligt uppgift medvetna om videon och tittar på händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.