Pattaya-tjänstemän genomför inspektioner för att säkerställa säkerhet och positiv image för turister

Pattaya —

I ett proaktivt drag för att säkerställa säkerhet och upprätthålla en positiv image för turister, genomförde Weekit Manarojkit, distriktschefen för Banglamung, överraskningsinspektioner av nöjesställen i Pattaya på onsdagen.

Den 7 februari ledde Mr. Weekit ett massivt team av distriktstjänstemän, Pattaya-poliser och turistpoliser för att patrullera viktiga områden som Walking Street i södra Pattaya. Denna fotgängarzon lockade ett stort antal turister, särskilt unga besökare, både från Thailand och utomlands, sa Weekit.

Fokus för insatsen var att säkerställa att lokaloperatörerna följer reglerna om åldersbegränsningar, droganvändning och vapen. Tack och lov identifierades inga lagöverträdelser under inspektionen.

Weekit sade till The Pattaya News att han skulle inleda liknande överraskningsinspektioner regelbundet för att upprätthålla Pattayas positiva image som turistmål, garantera säkerhet för alla besökare och främja en känsla av säkerhet. Han betonade vikten av dessa åtgärder, särskilt i ljuset av de kommande kinesiska nyårsfestligheterna, då en betydande ökning av turistankomsterna förväntas.

Han uppmanade företagare att prioritera säkerhetsåtgärder, inklusive att säkerställa att brandsläckare fungerar korrekt och att upprätthålla tydliga utrymningsvägar. Detta skulle göra det möjligt för turister att säkert evakuera i händelse av några oförutsedda incidenter, uppgav distriktschefen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.