Pattaya Man söker medicinsk hjälp för ringar som fastnat runt hans könsorgan

Pattaya —

En 38-årig thailändsk man sökte läkarvård på fredagen efter att en aluminiumring fastnat runt hans könsorgan.

Sawang Boriboon Thammasathan Foundations räddningsteam kallades in för att hjälpa en thailändsk man (namn undanhållits på begäran) i Pattaya den 9 februari efter att det lokala sjukhuset saknade den nödvändiga utrustningen för att ta bort en aluminiumring, som ofta tros hjälpa till med sexuell uthållighet, som satt hårt fast. runt hans könsorgan.

Enligt rapporter hamnade offret i denna situation efter att ha försökt följa en trend i sociala medier. Han hade sett ett klipp på nätet som tydde på att bärande av en aluminiumring i underlivet kunde förbättra den sexuella uthålligheten. Motiverad av denna information köpte han en ring online bara för att upptäcka att han inte kunde ta bort den efter att ha burit den.

Fångad i en situation som orsakade svullnad, smärta och förlägenhet tvekade offret till att börja med att söka medicinsk hjälp. Men när besvären förvärrades, sökte han så småningom hjälp från det lokala sjukhuset. Sjukhuspersonalen kunde inte ta bort ringen själva och kontaktade Sawang Boriboon Thammasathan Foundation för deras specialiserade utrustning och expertis.

Efter cirka 20 minuter tog räddningsteamet bort ringen. Tack och lov fick offret inga bestående skador.

I juli förra året, en schweizisk turist hamnat i samma situation. Räddningsmännen, som hjälpte turisten, varnade människor för att inte bära en ring runt sin fallus, och rådde om de gjorde det, de borde ta bort den omedelbart om de kände smärta eller upplevde svullnad.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.