Soho Town Pattaya firar 12-årsjubileum under kinesiska nyårsfestligheter

Pattaya —

Den 10 februari 2024 markerade Soho Town, ett populärt turistmål i Pattaya, en betydande milstolpe – dess 12-årsjubileum – med ett storslaget firande som sammanföll med festligheterna för det kinesiska nyåret.

Soho Town grundades av Mr. Pheerapong Hanyaraphiphong och etablerades som ett landmärke i Chinatown som syftar till att stärka turismen i Pattaya. Mr. Pheerapong uppgav till associerad press att platsen har varit mycket framgångsrik när det gäller att locka utländska turister, särskilt från Kina, trots sin lägre profil bland thailändska besökare.

Under Covid-19, liksom stora delar av Pattaya, kämpade området och tystnade på grund av brist på turister men lyckades överleva förödelsen av Covid-restriktioner och regler i över två år och är nu upptagen varje natt och har återhämtat sig helt.

För att fira det dubbla tillfället inleddes Soho Towns jubileumsfirande med en imponerande uppvisning – den längsta drakdansen i Pattaya, som sträcker sig imponerande 52 meter. Festligheterna fortsatte med fängslande lejondansföreställningar som visade upp fyra distinkta stilar och en fascinerande ansiktsförändrande show.

Strategiskt beläget längs Pattaya Second Road, omfattar Soho Town över 6 rais och är uppdelad i fyra distinkta zoner. Zon 1, Chinatown, har ett läckert utbud av kinesiska restauranger som sin centrala attraktion.

Zon A, Street Food, som ligger nära Soi 1, har en fotgängarvänlig gata som myllrar av kulinariska läckerheter.

Zon 2, Side Lane, belägen inom Guan Im Pang Pan Mue och Dragon Lord Square, betonar en levande promenaderupplevelse.

För närvarande under utveckling är Zon 3 utpekad som en tillfällig parkeringsplats.

I en hjärtevärmande gest utökade Mr. Pheerapong ett specialerbjudande till thailändska försäljare och lokala invånare. Zon 2:s Side Lane-zon kommer att vara öppen för dem att sätta upp mat- och handelsstånd utan kostnad fram till slutet av april. De som är intresserade kan besöka Soho Town-kontoret som ligger på Pattaya Second Road (Soi 1) mellan 2:00 och 10:00 eller ring 063 782 6516.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.