Rotaryklubben i Pattaya Center International ger glädje med nallar

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya Center International (RCPCI) förväntade sig inte en så stor framgång: När RCPCI-familjen träffades i Central Marina Shopping Mall söndagen den 11 februari 2024 såldes nästan 100 nallar i alla storlekar på kort tid.

Varför? Eftersom erbjudandet var optimalt: RCPCI-nallarna ger glädje och gör människor glada. De stora intäkterna från försäljningen gynnar RCPCI:s välgörenhetsarbete.

Eftermiddagen var fylld av musik, dans, elegans och en tävling. Även om de (mycket) unga damerna alla var perfekta, fanns det fortfarande vinnarna som också fick ett pris från RCPCI.

För att lära dig mer om RCPCI tryck eller klicka här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/