Den berömda thailändska konstnären Chalermchai Kositpipat går officiellt i pension på sin 69:e födelsedag, kräver integritet för pensionärslivet

Nationell-

Den 15 februari 2024 tillkännagav Master Chalermchai Kositpipat, den thailändska bildkonstnären som designade och konstruerade Vita templet, offentligt sin officiella pensionering som professionell konstnär på sin 69-årsdag på sociala medier.

Mästare Chalermchai uttalade offentligt att detta var ett officiellt tillkännagivande på hans 69-årsdag och vädjade om att ingen skulle avbryta hans pensionärsliv. Han har slutat göra konstnärsrelaterade verk från och med nu, oavsett om han är konstkritiker eller representant för någon organisation.

Vidare betonade Master Chalermchai att han i sitt pensionärsliv ville resa med sin motorcykel och leva fridfullt i sin värld utan att bli avbruten.

"Jag ville göra vad jag ville innan jag inte kunde längre. Detta är vad jag vill. Bjud inte in mig till något evenemang, om du älskar mig, snälla lämna mig ifred”, anmärkte Mästare Chalermchai.

Efter att videon lades upp på sociala medier kommenterade många thailändska nätanvändare beklagligt om hans pensionering men önskade honom en grattis på födelsedagen och ett lyckligt pensionärsliv i avskildhet, enligt thailändska nationella medier.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.