Brandskador kommunikationskablar nära Sri Racha sjukhus

Sri Racha —

En brand utbröt på en elstolpe nära Somdet Borommaratchadewi Sri Racha-sjukhuset den 14 februari, vilket orsakade skador på kommunikationskablar och störde tjänsterna i området.

Ungefär klockan 2 igår fick Sri Racha kommuns brandkår en rapport om en brand som involverade telekommunikationsledningar på en elstolpe belägen framför sjukhuset. Vid ankomsten stötte brandmän på intensiva lågor som slukade upp kommunikationskablarna.

Brandkåren kontaktade omedelbart den lokala elmyndigheten för att stänga av strömmen i det drabbade området. De började sedan ta itu med branden, vilket tog bara cirka fem minuter. Skadorna var dock betydande. Den intensiva värmen hade smält el- och kommunikationskablarna och gjort dem oanvändbara. Detta resulterade i störda kommunikationssystem och strömavbrott i närheten av sjukhuset.

Mr. Soranarin Phanatee, en 37-årig säkerhetstjänsteman på sjukhuset, rapporterade att han hörde ljud som liknade explosioner innan han märkte branden på kommunikationslinjerna utanför. Han larmade sedan snabbt myndigheterna.

Orsaken till branden är vid presstillfället okänd.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.