MasangSoft tillkännager uppdateringar och Epic Store-lansering av 'MICROVOLTS: Recharged

"MICROVOLTS: Recharged" (MVR) är ett gratis online-skjutspel för PC som är tillgängligt på Steam där spelare deltar i spännande och intensiva strider i den charmiga Micro World. Spelet erbjuder en mängd olika temakartor och lägen för att ge engagerande stridsupplevelser. Tack vare tredjepersonsperspektivet kan spelare enkelt förstå situationen på slagfältet i realtid och utforma sina egna strategier för seger med hjälp av sju unika typer av vapen. Dessutom kan spelare välja sin egen avatar från nio distinkta actionfigurer och anpassa sitt utseende med olika kostymer. Enkla kontroller och spelets inneboende avslappnade karaktär gör att spelare kan lindra vardagens stress. Genom att ge sig ut på ett spännande äventyr med MVR kan spelare upptäcka den typ av äkta njutning som normalt inte finns i mer hardcore-spel.

 

Starter Pack DLC Release:

Den 30 januari lanserades ett DLC-startpaket för nya spelare. Den kommer att finnas tillgänglig till ett rabatterat pris under Steam Spring Festival. Startpaketet inkluderar medlemskap, RT och kostymartiklar.

 

Maid Säsongskostymer:

Den 27 februari kommer Maid Season-dräkter att avtäckas och spelare kan få en Maid Season Diorama Stand genom närvarokontroller.

 

Ligamatcher:

Ett ligasystem som tillåter tävling i både solo (1v1) och lag (4v4) format är under förberedelse, med en försäsong planerad vid ligans uppdatering.

Epic Games Store:

I mars kommer "MICROVOLTS: Recharged" också att finnas tillgänglig på Epic Games Store.

En representant från MasangSoft sa: "Sedan lanseringen av Microvolts den 9 september förra året har vi arbetat hårt för att möta mångas förväntningar, och vi ber om ditt fortsatta intresse och deltagande."

-=-=-==-=-=—=-=-

Mer information finns på de officiella webbplatserna nedan.

webbplats: https://mv.masanggames.com/ 

Forum: https://mv-forum.masanggames.com/ 

Ånga: https://store.steampowered.com/app/1426440/MICROVOLTS_Recharged/ 

 

Epic Store: MICROVOLTS: Recharged Coming Soon – Epic Games Store   

Facebook: https://www.facebook.com/MicrovoltsRecharged/ 

Disharmoni: https://discord.gg/tKdzjmUYfj 

YouTube: https://www.youtube.com/@masangsoft.official

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/