Anna Rohm utsedd till ny GM för Renaissance Pattaya Resort & Spa

Pattaya/Thailand, februari 2024:

Renaissance Pattaya Resort & Spa är glada att kunna meddela att Anna Rohm har utsetts till ny generaldirektör från och med den 12 februari 2024. Med en erfaren internationell karriär inom hotellledning som spänner över Europa, Mellanöstern och Asien, tillför Anna en mängd erfarenhet och ledarskap till sin nya roll.

I sin egenskap av General Manager kommer Anna att leda teamet för att leverera operativ excellens och innovativa gästupplevelser på vår premium 5-stjärniga tillflyktsort som ligger i den idylliska resmålet Pattaya, Na Jomtien Beach. Hennes ansvar inkluderar att övervaka den dagliga hotellverksamheten och driva resortens övergripande affärsstrategi, säkerställa anpassning till varumärket Renaissance och upprätthålla framsteg mot våra mål.

Annas imponerande 25-åriga resa inom hotelladministration inkluderar att inneha nyckelpositioner på lyxhotell som Mandarin Oriental, JW Marriott och InterContinental. Innan hon började på Renaissance Pattaya Resort & Spa, tjänstgjorde Anna som hotellchef på ett av flaggskeppshotellen i Banyan Tree Hotel Group i Thailand, där hon spelade en avgörande roll i att övervaka driftavdelningen och bidrog till den exceptionella servicen på Banyan Tree Bangkok.

Utöver sina professionella prestationer brinner Anna för kulinarisk konst och fotografi. Hon värdesätter också stunderna med sin 16-årige son, och betonar vikten av ett balanserat och tillfredsställande liv.

Anna Rohm, den nya chefen för Renaissance Pattaya Resort & Spa, uttrycker sin entusiasm över att gå med i teamet: "Jag är stolt över att ge mig ut på denna nya resa på Renaissance Pattaya Resort & Spa. Jag är fast besluten att upprätthålla de högsta standarderna för excellens och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Tillsammans med vårt dedikerade team ser jag fram emot att leda resorten till ännu större framgångar.” sa Anna.

Anna Rohm är glad över att återförenas med Marriott International och leda teamet på Renaissance Pattaya Resort & Spa. Hon kommer att vara en inspiration för resortens ledning och ambassadörer att leverera de tjänster och upplevelser som uttrycker renässansvarumärkets premiumstatus och äventyrliga anda.

För mer information, ring +66 (0)38 259 099 eller mejla på info@renaissancepattaya.com och besök oss på vår hemsida www.renaissancepattaya.com

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/