Pattaya City hedrar Hennes kungliga majestät prinsessan Sirindhorn med lojalitetsceremoni mitt i rikstäckande hyllning

Pattaya—

Klockan 4:00, den 16 februari 2024, klädde Mr. Poramese "Beer" Ngampichet, borgmästaren i Pattaya City, Chonburi-tjänstemän och många andra människor i lila som en lojalitetssymbol för att hedra den äldsta prinsessan Sirindhorn i Chonburis stadshus , Mueang, Chonburi.

Strax efter klockan 5 anslöt sig Pattaya City med den offentliga, privata sektorn och medborgare i alla grupper för att visa sin lojalitet mot prinsessan Sirindhorn på Pattaya Beach.

Poramese presiderade över invigningen av ceremonin och erbjöd lyckosamma välsignelser till hennes prinsessa. Gruppen människor sjöng sedan den kungliga hymnen och ropade "Länge leve hennes prinsessa" tre gånger som en lojalitetssymbol till Thai Royal.

Inte bara i Pattaya City utan denna aktivitet hölls också rikstäckande på ett liknande sätt att svara på en grupp studentaktivister som nyligen orsakade kontroverser genom att hindra hennes prinsessans procession, noterade TPN.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.