Royal Thai Navy implementerar luftbehandlingsmaskiner för att bekämpa luftföroreningar i Bangkok

Bangkok—

Den 16 februari 2024 utförde amiral Worawut Pruksarungruang, chefen för sjöstabsstab, en fältinspektion av installation av luftbehandlingsmaskiner för att minska luftföroreningar och PM 2.5-damm i Bangkok-området.

Royal Thai Navy var medveten om de allvarliga negativa effekterna av PM 2.5-damm och har samarbetat med den privata sektorn för att installera 14 luftbehandlingsmaskiner på olika platser i Bangkok inklusive Phra Nakhon och Thonburi-områdena, säger amiral Worawut. Från och med presstiden installerades 3 maskiner på Nantha Utthayan Club, Royal Navy Club och Tha Tien Pier.

Enligt amiral Worawut, reducerade luftbehandlingsmaskinerna effektivt luftföroreningarna, särskilt PM 2.5-damm. Det syftade till att rena luftföroreningar för att thailändare ska få god luftkvalitet och ett hälsosamt liv, enligt amiral Worawut.

I framtiden var det planerat att utöka installationen av luftbehandlingsmaskiner för att rena luftföroreningar i Bangkok och förbättra kvaliteten på hälsosamt liv för alla människor, anmärkte amiral Worawut.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.