Thai Expressway Authority är värd för Luck Lock Love Campaign på Rama 9 Bridge Parallel Bridge

Bangkok—

Thailands Expressway Authority organiserade en "Luck Lock Love"-kampanj på den parallella bron till Rama 9-bron, som förband storstaden från motorvägen Route Rama 3 – Dao Khanong – Outer Ring Road i den västra delen av Bangkok, som var under konstruktion innan den faktiska öppningen i maj 2024.

Smakämnen Luck Lock Love-evenemanget bjöd in alla människor att vara en del av Thailands historia för första gången, vilket gör att allmänheten kan gå på bron för minnesvärda stunder och Bangkoks skönhet, både på dagen och på natten, över Chao Phraya-floden, från 14 till 18 februari och från 23 till 25 februari 2024.

Evenemanget startade den 14 februari, med 111 par som registrerade sig för äktenskap, med en 360-graders naturskön utsikt över den parallella bron till Rama 9-bron, ett nytt landmärke i Thailand.

Dessutom fanns det andra aktiviteter som livemusik, gatushower och matstånd.

Den parallella bron till Rama 9-bron startade från området nära Rama 9-bron på Thonburi-sidan i Rat Burana, korsade Chao Phraya-floden för att ansluta till den 6-filiga förhöjda vägen och konvergerade med Bang Khlo-utbytet i Yan Nawa , ansluter direkt till Sirat Expressway och Chalerm Maha Nakhon Expressway, totalt cirka 2 kilometer långa.
Den beräknades rymma upp till 150,000 8 fordon per dag och upp till XNUMX körfält.

Den parallella bron till Rama 9-bron konstruerades med avancerad ingenjörsteknik och konstruktionsinnovation, vilket gör den stark och klarar vindhastigheter på upp till 270 kilometer i timmen, motsvarande kraften hos en tornado.

Den parallella bron till Rama 9-bron var mycket motståndskraftig och stark nog att motstå jordbävningar eller stormar, men behöll ändå sin thailändska identitet underbart.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.