Chonburi motorcykelstöld fångad på kamera

Chonburi —

En 28-årig thailändsk man i Chonburi vädjar om att få tillbaka sin stulna motorcykel, som han köpte för bara en månad sedan.

Den 18 februari 2024 talade offret, Anoph Tepran, till lokala medier om tjuven som stal hans Honda Wave 125i motorcykel från en byggnad i Naklua, Banglamung, Chonburi.

Enligt CCTV-filmer inträffade händelsen den 17 februari. En lång person iförd helhjälm, svarta kläder och långbyxor närmade sig Mr. Anophs motorcykel, bröt handtaget och sköt sedan undan den. Tjuven träffade därefter en medbrottsling och flydde i en bil. Hela stölden tog mindre än två minuter.

Herr Anoph uttryckte sin oro för reportrar och påstod att motorcykeln var nödvändig för hans frus dagliga pendling och fortfarande var under lån. Han hade också precis köpt cykeln för en månad sedan och nyligen bytte skylten från röd till vit.

Herr Anoph lämnade in en polisanmälan till Banglamungs polisstation, och myndigheterna granskar CCTV-filmerna för att identifiera och gripa de misstänkta. Offret uppmanade gärningsmannen att lämna tillbaka motorcykeln.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.