Ung man faller från Pattayas centrala gångtunnel, upprätthåller icke-svåra skador

Pattaya —

En ung man i tjugoårsåldern föll från Pattayas centrala gångtunnel tidigt i morse och fick icke-svåra skador.

Ungefär klockan 1:36 den 20 februari 2024 fick SawangBoriboon Thammasathan Foundation en rapport om incidenten. Räddningspersonal och polis från Pattayas polisstation anlände omedelbart till platsen.

Vid ankomsten hittade myndigheterna en thailändsk-finsk man, som tros vara mellan 20 och 25 år gammal, liggande skadad vid gångtunnelns ingång, som är cirka 3-4 meter hög. Mannen verkade berusad och kunde inte röra sig. Hans flickvän var närvarande på platsen och verkade bekymrad.

Räddningspersonal gav första sjukvård innan mannen transporterades till ett närliggande sjukhus. Flickvännen vägrade att avslöja detaljer om händelsen utöver att säga att mannen var stressad och berusad när han försökte hoppa från gångtunneln. Trots hennes försök att stoppa honom tappade han balansen och ramlade.

Myndigheterna utreder för närvarande omständigheterna kring händelsen och fortsätter att samla in information från flickvännen. Identiteten på alla inblandade har undanhållits av polisen.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.