Chonburi Pickup-förare räddad från djup grop efter dåsig körning

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En lastbilsförare klarade sig med nöd och näppe allvarliga skador på måndagen efter att ha somnat och svängt av vägen och störtat ner i en vattenfylld grop på mer än 10 meter djup.

Incidenten inträffade den 19 februari 2024, längs en väg nära Mueang Chonburi-distriktet. Polisen och det lokala räddningsteamet reagerade till platsen och hittade en vit Mitsubishi Triton-bil nedsänkt i gropen.

Lyckligtvis hade föraren, identifierad som den 51-årige Mr. Thaweesap Kulbutr, fått hjälp av åskådare innan myndigheterna kom. Han var oskadad och lämnade inget uttalande till pressen.

Enligt ett ögonvittne, Mr. Phiphat, 17, svängde lastbilen av vägen och körde på hans motorcykel och skickade den i vattnet. Han klarade sig med nöd och näppe skadad eftersom kollisionen inte var direkt.

En åskådare, Mr. Somkuan Thasorn, 45, uppgav att han såg olyckan och omedelbart hoppade i vattnet för att rädda Mr. Thaweesap. Han använde en bit järn och simmade till fordonet för att krossa lastbilens fönster och drog Mr Thaweesap i säkerhet.

Polisen utreder händelsen och tror att dåsighet kan ha varit orsaken till olyckan. De förhör vittnen och samlar in ytterligare detaljer.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.