Maken erkänner att ha mördat sin fru och bränt hennes kropp för att ta bort bevis på gummiplantagen i Prachinburi

Nonthaburi—

Klockan 8 den 00 februari 20 genomförde Pak Kret-poliser ett förhör med en misstänkt som påstås ha mördat en kvinna och bränt kroppen på en gummiplantage i Si Maha Phot, Prachinburi, i ett försök att bli av med evidensce.

Tidigare, klockan 3, den 00 februari, delade thailändska nätanvändare ett inlägg som letade efter en försvunnen person, Chollada "Noon" Muthuwong, 18, som på mystiskt sätt försvann efter att ha haft ett hetsigt argument med sin man, Mr. Sirichai "Toy". ” Rakthong, 27.

Men den 20 februari ska Toy ha erkänt för polisen att han mördade sin fru Noon, efter att ha bråkat med henne, han ska ha slagit sin fru med en tegellåda och sedan försökt bli av med bevisen genom att bränna kroppen.

Enligt polisrapporten förhördes Toy i mer än två timmar. Toy berättade för polisen att Noon alltid klagade på honom, hur bra han än var så erkände Noon honom aldrig alls. De upprepade situationerna ledde till ackumulerad stress och ilska som byggdes upp med tiden och Toy ska ha erkänt att han var arg och berusad under händelsedagen, enligt polisen.

Dagen för incidenten, på väg till sin bostad i Muang Thong Thani, ska Pak Kret, Nonthaburi, Toy och Noon ha bråkat igen. Klockan 1:00, den 18 februari, ska Toy ha använt en tegellåda och misshandlat Noon till döds innan hon förde hennes kropp till gummiplantagen och brände hennes kropp i Si Maha Phot, Prachinburi, enligt polisen.

Det rapporterades av polisen att på vägen till Prachinburi hade Toy med sig ett barn hela tiden.

Inledningsvis skickade polisen kroppen för obduktion för att fastställa den exakta dödsorsaken och samlade bevis på den misstänktes bostad där mordet inträffade.

Polisen väckte åtal för uppsåtligt mord och att dölja ett lik enligt rättsprocessen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.