Thailands längsta kitefestival vid stranden flyger i Pattaya

FOTO: Centrala Pattaya

Pattaya —

Pattaya International Kite on the Beach 2024, utropad som Thailands längsta internationella kitefestival vid stranden som sträcker sig över 1 kilometer, har startat på Pattaya Beach idag med en bländande uppvisning av livfulla drakar och unik design.

Med deltagare från olika länder, anmärkningsvärda drakar inkluderar Tabrix, en blå drakformad drake från Tyskland, Wyverex, en drake med grönt draketema och Sea Dragon, som alla visar upp avancerat hantverk och anses vara bland världens mest värdefulla drakdrakar.

En höjdpunkt på årets festival är de unika drakarna med strandtema tillverkade av erfarna australiensiska designers, vilket markerar deras första visning någonsin i Thailand. Dessutom kan evenemanget ståta med deltagandet av det berömda franska drakvalslaget, vilket ger festivalen en internationell prägel.

Besökare kan också utforska och köpa en mängd olika drakar från 50 specialbutiker.

Evenemanget äger rum från 22 till 26 februari 2024, längs Pattaya Beachfront, nära Central Pattaya Shopping Mall. Denna festival bidrar till Thailands hållbara utveckling, som sköts av olika organisationer, inklusive Pattaya City Administration och Thailands turistmyndighet.

FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya
FOTO: Centrala Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.