Thailändsk militärpatrull beslagtog 1.4 miljoner amfetaminpiller vid gränsen mellan Thailand och Myanmar efter konfrontation

Chiang Rai-

Den 22 februari 2024 inledde Pha Mueang militärpatruller en inspektion på gränsen mellan Thailand och Myanmar, Mae Sai, Chiang Rai, efter en sen nattlig konfrontation med en drogsmugglingskaravan.

Enligt patrullpoliser, klockan 9, den 55 februari 21, utförde Pha Mueang militärpatruller sin uppgift vid gränsen mellan Thailand och Myanmar för att avskräcka och avskräcka narkotikasmuggling. På Ruak Riverside, gränsen, upptäckte patrullgrupperna en grupp på 2024 till 15 misstänkta personer som bar oidentifierade ryggsäckar.

Patrullerna bad dem sedan om en inspektion, men gruppen fick panik och avfyrade sina skjutvapen mot poliserna medan de flydde bort. Efter den 5 minuter långa konfrontationen var situationen lugn, ingen officer skadades, enligt patrullpoliserna.

Poliserna säkrade området under natten men ingen misstänkt hittades eftersom de kunde fly från platsen. Sju ryggsäckar hittades innehållande 200,000 25 amfetaminpiller var och en ryggsäck med XNUMX kilo metamfetamin.

Tjänstemännen konfiskerade fastigheterna i tvisten som bevis och lovade att undersöka vidare för att hitta de inblandade individerna och hålla dem ansvariga för sina brott.

Läs den senaste artikeln om Pha Mueang militärpatruller som stötte på en karavan med narkotikasmugglare den 2 december 2023 i Fang, Chiang Mai.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.