Taiwanesisk man faller till döds vid Khu Khot BTS-station i Pathum Thani, polisen utreder

Pathum Thani—

Klockan 11:00, den 23 februari 2024, fick Khu Khot-polisen en rapport om en taiwanesisk person som fallit från Khu Khot BTS-stationens plattform till sin död i Lam Luk Ka, Pathum Thani.

Bhumibols räddningstjänst skickades till olycksplatsen och hittade en man, offentligt identifierad endast som Mr. Sheng, en 46-årig taiwanesisk medborgare. På plattformen på tredje våningen vid Khu Khot BTS-station fanns svarta skor, en svart handväska och en plastpåse med kläder kvar, enligt polisrapporten.

Poonsak Konthab, en 65-årig taxichaufför, ska ha berättat för polisen att han såg den taiwanesiska personen falla från plattformen på tredje våningen till sin död medan han väntade på passagerare vid Khu Khot BTS-station.

Efter att ha sett det tragiska dödsfallet skyndade Poonsak att begära att andra människor skulle hjälpa den taiwanesiska personen innan han rapporterade till polisen.

Khu Khot-polisen samlade in bevis från händelseplatsen och räddningstjänstemän transporterade kroppen till Bhumibol-sjukhuset för obduktion för att fastställa den exakta dödsorsaken.

Polisen skulle vidare kontakta Shengs familj och ställa frågor angående händelsen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.