Honest Pattaya Man Returns Lost Wallet

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En thailändsk man i Pattaya lämnade tillbaka en förlorad plånbok innehållande kontanter och personliga dokument till Pattaya-polisen lördagen den 24 februari.

Mr. Thanthai Khieokaew, 31, upptäckte en borttappad plånbok nära Pattaya Third Road, nära Tony's Gym. Han tog genast ansträngningen att rapportera fyndet till Pattayas polisstation.

Mr. Thanthai lämnade in ett klagomål till Pol. Löjtnant Anirut Jaehro och överlämnade plånboken tillsammans med dess innehåll. Plånboken innehöll kontanter på 840 baht och olika viktiga dokument.

Pattayas polisstation arbetar för närvarande med att identifiera ägaren till plånboken genom de återvunna dokumenten. När de har identifierats kommer polisen att kontakta ägaren och ordna med ett säkert återlämnande av de förlorade tillhörigheterna.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.