Rotary Club of Pattaya Center International Lay Foundations for RCPCI Park

Pattaya, Thailand-

Rotary Internationals ära, Rotarys ära i Thailand: den 23 februari, medlemmarna i

Rotary Club Pattaya Center International (RCPCI) skapade grunden för en park i Pattaya för att ge Rotary ära i hela Thailand – och många donationer för att kunna arbeta med välsignelser i hela Thailand.

23 februari – det är Rotarys 119:e födelsedag. Den dagen kallas även World Understanding and Peace Day.

I Pattaya har nu grundstenen för RCPCI-parken i Pattaya lagts, i nära samarbete och med stor hjälp från stadshuset. Stort tack går till borgmästaren Poramet Ngampichet och miljödepartementet i Pattaya. Det första projektet ligger på berget Phra Phra. Den har en unik 180-graders utsikt över Pattaya. (Bredvid City Coffee).

Med två stora lastbilar med träden och mer än 20 anställda stöttade de planteringen den 23 februari och lärde sig mycket om Rotary!
De första 100 träden planteras nu personligen av många medlemmar som samlades den 23 februari under skydd av den svala morgonsolen. Orden från Janna Suwannasri, klubbens grundare och president, var kraftfulla.
"Kära medlemmar och vänner:
Tack för att du kom idag för att fira en historisk dag. Idag planteras de första träden för RCPCI-parken.
Vi kommer att skapa en park här – med givare från vår region och över hela Thailand – som kommer att ge hjälp till så många som behöver det.
Jag hoppas att jag om många år ska kunna se tillbaka på idag i en stor park.
Tack alla för er hjälp och sympati."

Från och med nu kommer RCPCI-parken att utökas varje 23 februari, och detta kommer att bli en tradition under de kommande åren. Parken kommer också att utökas kontinuerligt under året, med stora träddonationer.

Träden som planterats av Rotary-medlemmar och vänner ger...

Välgörenhet: En minsta donation på 300 baht är det minsta per träd, och intäkterna går till
Rotary Thailand och regionala välgörenhetsorganisationer. Donationerna från Pattaya med omnejd går till vår klubbs insamlingsorganisation, de andra donationerna – de som inte kommer från vår region – går direkt till Rotary Thailand.

Rotaryklubbar över hela Thailand kan sprida budskapet om parken eftersom alla kan bidra med stora som små donationer.
För varje plantering får vänner, släktingar, bekanta – eller donatorn själv – ett intyg som bekräftar planteringen i deras namn.
RCPCI Park är en välgörenhetsorganisation i en ny dimension. Från och med nu i många år! Träd är livet. Rotary är till hjälp för livet. Våra medlemmar ställer sig själva i tjänst för människor som befinner sig i skuggan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/