Berusad man hoppar framför tåget i Pattaya, lider av mindre skador

Pattaya —

En lokförare i Pattaya undvek med nöd och näppe att kollidera med en berusad fotgängare på spåren tidigt på söndagsmorgonen, vilket resulterade i lindriga skador för individen.

Ungefär klockan 1:00 den 25 februari svarade Sawangboriboon Thammasathan Foundation på en rapport om en kollision mellan fotgängare och tåg nära Soi Khao Talo Nong Krabok i Nongprue, Banglamung, Chonburi. Vid ankomsten hittade räddningsarbetare en 31-årig man identifierad som Mr. Sujinda Saetae liggande bredvid en stationär tågmotor med nummer 5235.

Mr. Sujinda led mindre skador, inklusive ryggsmärtor. Han bedömdes av räddningspersonal och fördes till ett lokalt sjukhus för vidare läkarvård. Lyckligtvis rapporterades inga allvarliga skador.

Enligt lokföraren, som bad att få behålla sin konfidentialitet, märkte de att Sujinda försökte korsa spåren. Föraren saktade omedelbart in och bromsade, vilket fick Mr. Sujinda att hoppa mot tågets främre del. Tack och lov lyckades föraren stoppa tåget i tid, vilket förhindrade en allvarligare kollision. Dessutom rapporterade räddningspersonal att den skadade mannen var berusad.

Myndigheterna utreder händelsen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.