Japansk medborgare hittades död efter fall från Sri Racha Condominium

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En naken japansk man upptäcktes avliden måndagen den 26 februari efter ett fall från en bostadsrättsbyggnad i Sri Racha, Chonburi.

Myndigheterna reagerade på en rapport om att individen fallit från en bostadsrättsbyggnad tidigt i morse. Händelsen inträffade i en framstående bostadsrätt i höghus, vars namn undanhölls i avvaktan på en pågående utredning i Sri Racha-distriktet.

Myndigheter kom till platsen och hittade kroppen av en avliden person på 6:e våningen vid simhallen. Offret identifierades av Sri Racha-polisen som Yuya Fujiwara, en 41-årig japansk medborgare. Polisen avslöjade offrets identitet efter att ha kontaktat hans familj och ambassad.

Offret hittades liggande med ansiktet uppåt på marken, med en bruten högerarm och ett svårt skadat ben. Räddningspersonal täckte kroppen innan han transporterades till ett närliggande sjukhus.

En första undersökning avslöjade att Fujiwara bodde i en hyrd enhet på 26:e våningen i bostadsrättsbyggnaden. Inga tecken på tvångsinträde, störningar eller självmordsbrev hittades i rummet.

Händelsen är fortfarande under utredning, och ytterligare detaljer om orsaken förväntas släppas av Sri Racha-polisstationen.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.