Chiang Mai infödda kröntes till Miss Thailand 2024

FOTO: missthailand.tpn

PRESSMEDDELANDE:

Panida Khueanjinda från Chiang Mai har krönts till Miss Thailand 2024, och gick ut som segrare bland 34 tävlande i tävlingen som hölls i MCC Hall, The Mall Ngamwongwan.

Panida är utexaminerad från fakulteten för konst i Chiang Mai och före detta Miss Grand Nakhon Phanom 2022 och innehar nu landets 55:e titel Miss Thailand. Tillsammans med "Sai Yai Phuk Phan"-kronan från GODDIAMONDS fick Panida den officiella trollstaven, blommor, ett kontantpris på 800,000 XNUMX baht, ett års gratis vistelse i en Asset Wise bostadsrätt och ytterligare sponsorgåvor.

FOTO: missthailand.tpn

Under tävlingen i söndags (25 februari) delade Panida sin vision om att främja självvärde, och betonade dess betydelse för individer som känner sig förbisedda eller besegrade. Hennes svar i fråge- och svarssegmentet betonade värdet av att omfamna lycka för att uppnå autenticitet.

Första och andra tvåan var Pornsirikul Puata från Prachuap Khiri Khan respektive Atitiya Benjapak från Nakhon Ratchasima.

FOTO: missthailand.tpn
Som Miss Thailand 2024 kommer Panida att delta i många välgörenhetsinitiativ, som förkroppsligar dygderna hos moderna thailändska kvinnor. Hon har uttryckt en önskan om att vara en samhällsförespråkare, med fokus på att förbättra grundutbildningen och agera som en kulturell ambassadör för att öka turismen.

Nästa Miss Thailand-tävling kommer att hållas i Chon Buri 2025.

FOTO: missthailand.tpn

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.