Flera skador i fordonskollision på Pattaya Road

FOTO: Siamrath

Pattaya —

Den 27 februari 2024, runt 00:05, reagerade räddningsarbetare från Sawang Boriboon Thammasathan Foundation på en trafikkollision vid infarten till Soi Naklua 14 på Pattaya-Naklua Road, Chonburi.

Vid ankomsten upptäckte räddningspersonal tre fordon, inklusive en pickup, en motorcykel och en sidovagnsmotorcykel, inblandade i en kollision som hade spillt flera föremål över vägbanan.

Kollisionen resulterade i skador på tre personer. Mr. Thanapat, en 24-årig motorcykelförare, som fick allvarliga skador. Två andra personer, Mrs. Sukanya (51) och Ms. Suwannee (37), fick också de flesta mindre skador från olyckan, inklusive brännskador och skrubbsår.

Enligt Mr Somchai, ett vittne till händelsen, backade en vit Toyota pickup som kördes av Phyo Phyo, en 30-årig medborgare i Myanmar, in i Mr. Thanapats motorcykel. Denna första kollision fick pickupen att tappa kontrollen och krocka med den parkerade sidovagnsmotorcykeln som sålde stekta köttbullar, vilket resulterade i att het olja spilldes ut på fru Sukanya.

Banglamungs polis kom till platsen för att genomföra en förundersökning. Phyo togs därefter i förvar och transporterades till Banglamungs polisstation för ytterligare rättsliga förfaranden. Alla skadade personer fördes till Banglamungs sjukhus för läkarvård.

FOTO: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.