Kropp av rysk kvinna hittades på Bang Saray Beach

Sattahip —

Kroppen av en 35-årig rysk kvinna upptäcktes i havet vid Bang Saray Beach, Sattahip-distriktet, Chonburi, på onsdagsmorgonen.

Myndigheterna fick en rapport från en strandstädare som hittade kroppen runt klockan 05:00 den 28 februari. Polis anlände till platsen tillsammans med Sawang Rojana Thammasathan Rescue Foundations räddningsteam.

Där hittade de kroppen av en utländsk kvinna som flöt uppåt i vattnet iklädd svarta träningskläder och sneakers. Ett körkort identifierade henne som Masperovich Kirichenko, 35. En första undersökning visade inga tecken på fult spel.

På stranden hittade polisen personliga tillhörigheter som tros vara Masperovichs, inklusive en väska, en jeansjacka, en svart elskoter, 590 baht i kontanter, en burk öl, två smartphones och en rulle cannabis. Polisen behöll dem som bevis.

Enligt Ratchanee Rueangrong, en lokal strandstädare, upptäckte hon den elektriska skotern, jackan och väskan när hon städade stranden tidigt på morgonen. Det gick inte att hitta ägaren, hon fortsatte sitt arbete och hittade därefter kroppen i vattnet. Hon kontaktade omedelbart myndigheterna.

Mr. Preecha Pipatpon, chef för Bang Saray Rescue Unit, uppgav att han ofta såg den avlidna kvinnan åka på en elektrisk skoter i Bang Sarays marknadsområde.

Kroppen har transporterats till Police General Hospital i Bangkok för en rättsmedicinsk obduktion för att fastställa dödsorsaken. Myndigheterna inväntar för närvarande obduktionsresultaten och håller på att kontakta Masperovichs släktingar och vänner via ambassaden, vilket gör att hennes namn släpps.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.