Polisrazzia avslöjar drogfest i Sri Racha, fängslade 68 ungdomar

Sri Racha —

Tidiga timmarna den 28 februari 2024 genomförde poliser från Region 2-polisen en razzia mot ett hus i Bang Phra-distriktet, Sri Racha-distriktet, Chonburi, där en fest som enligt uppgift involverade illegal droganvändning ägde rum.

Efter ett tips kom myndigheterna till platsen vid 4:00 på morgonen och mötte en sammankomst av 68 thailändska tonåringar, bestående av 39 män och 29 kvinnor. Vid ankomsten observerade poliser tecken på droganvändning och berusning bland några av tonåringarna, som var engagerade i en full-swing fest.

Polisen stängde omedelbart ner festen och genomförde en husrannsakan i lokalerna, vilket resulterade i upptäckten av olika illegala droger, inklusive ecstasy, metamfetamin och ketamin, förpackade i plastpåsar. Dessutom hittades några personer med skjutvapen.

Undersökningar visade att gruppen ungdomar kom från olika platser i Chonburi, inklusive Mueang-distriktet, Sri Racha och Pattaya. Alla 68 personer greps av polisen och genomgår för närvarande urinprov som en del av det pågående rättsliga förfarandet.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.