Plantations International är stolta över att tillkännage sitt stöd till Pattaya Orphanage Foundation

Chonburi-

Den 21 februari 2024 hade vi förmånen att donera en mängd viktiga föremål för att förbättra välbefinnandet för barnen under Pattaya Orphanage Foundations vård. Bland dessa bidrag fanns läckra Nam Dok Mai-mango som kommer direkt från vår uppskattade Si Racha-plantage, tillsammans med konserverad fisk, kryddpulver och miljövänliga sockerrörsbagassplattor.

Dessutom tillhandahöll vi sportutrustning för att uppmuntra fysisk aktivitet och holistisk utveckling. Denna gest understryker vårt orubbliga engagemang för att ge tillbaka till samhället och berika livet för de behövande.

Plantations International Co., Ltd. riktar sin hjärtliga tacksamhet till Pattaya Orphanage Foundation för deras ovärderliga arbete och ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap för att skapa en ljusare framtid för alla.

Plantations International Co., Ltd. är också stolta över att tillkännage vårt senaste bidrag till Elephant Jungle Sanctuary Pattaya Camp 1.

Den 22 februari 2024 hade vi äran att donera ett urval av våra finaste Nam Dok Mai-mango, nyskördad från vår uppskattade Si Racha-plantage. Vi inser vikten av att stödja lokala initiativ och bevara välbefinnandet hos våra majestätiska elefanter, och vi är glada över att kunna erbjuda näringsrika godsaker till dessa magnifika varelser.

Denna donation understryker vårt engagemang för miljömässig hållbarhet och djurskydd. Plantations International Co., Ltd. riktar sin uppriktiga tacksamhet till Elephant Jungle Sanctuary Pattaya Camp 1 för deras hängivna insatser för att ta hand om Thailands älskade elefanter, och vi ser fram emot ytterligare samarbeten för att vårda en harmonisk relation mellan människor och vilda djur.

Slutligen är Plantations International Co., Ltd. glada att tillkännage vår senaste donation till Bang Lamung Wildlife Breeding Center, vilket visar vårt pågående engagemang för miljövård och bevarande av vilda djur.

Den 23 februari 2024 hade vi förmånen att bidra med ett urval av våra finaste Nam Dok Mai-mango, skördade med omsorg från vår uppskattade Si Racha-plantage.

Dessa näringsrika godsaker kommer inte bara att ge näring utan också berikning för det mångfaldiga utbudet av vilda djur i centrum. Vi är stolta över att stödja centrets ansträngningar för att föda upp och skydda hotade arter, och främja ett hållbart ekosystem för kommande generationer.

Plantations International Co., Ltd. uttrycker vår uppriktiga uppskattning till Bang Lamung Wildlife Breeding Center för deras ovärderliga arbete och ser fram emot fortsatt samarbete för att skydda Thailands naturarv.

foton:

Bilden ovan VD Gareth Cookson med PI Administration Team

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/