Rotaryklubben i Pattaya stödjer lokala barn i behov av glasögon

Pattaya, Thailand-

Screening och ögontestning ägde rum för barn i nöd, som framgår av bilderna, onsdagen den 28 februari på Pattaya City School nummer 4. Rotaryklubben i Pattaya har under många år tillhandahållit kvalitetsglasögon till behövande barn från skolor i större Pattaya-området.

Vi (Rotary Club of Pattaya) screenar skolbarn på rekommendationer från lärare i en skola och efter att några av eleverna har syntestats på Pattaya Optical på Central Road och glasögon köps av Rotary Club of Pattaya med donationer från allmänheten och presenteras för mottagarna.

Vår anledning till detta projekt är enkel: Om en elev inte kan se vad läraren skriver på whiteboardtavlan, hur kan den eleven lära sig?


För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här
Detta är en länk till klubbens hemsida och utförlig information för intresserade! För mer information om vad Rotary är totalt sett, klicka här. För att se fler bilder och information från de senaste mötena se deras Facebook här.

Här är med deras egna ord en kort översikt över vad Rotary gör för samhället:

Rotary är ett globalt nätverk av 1.2 miljoner grannar, vänner, ledare och problemlösare som ser en värld där människor förenas och vidtar åtgärder för att skapa bestående förändring – över hela världen, i våra samhällen och i oss själva.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Klubben har regelbundna möten på måndagar två gånger i månaden i Pattaya kl. 19.00. (Gemenskapen startar 18.30). Gäster är välkomna om du vill höra hur du kan hjälpa till i det lokala samhället eller fråga om att gå med i Rotaryklubben i Pattaya.

För frågor eller funderingar, kontaktperson: Tidigare president Niels Colov: 08-9911-1199
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/