Pattaya-polisen återförenar kinesiska turister med förlorade tillhörigheter

FOTO: สภ.เมืองพัทยา

Pattaya —

Kinesiska turister uttryckte tacksamhet till Pattaya-polisen efter att poliser lyckats hitta sina förlorade tillhörigheter.

Händelsen inträffade när turisterna, ivriga att utforska Pattaya, omedvetet lämnade efter sig en ryggsäck med värdefulla föremål efter att ha lämnat en Songthaew. De stod inför språkbarriärer och obekanta omgivningar och sökte hjälp från Pattayas polisstation.

Trots utmaningen att identifiera den specifika Songthaew bland över 700 verksamma i Pattaya, inledde den dedikerade Pattaya-polisen omedelbart en utredning. Genom CCTV-granskning kunde de så småningom lokalisera Songthaew-föraren som hade hittat den felplacerade väskan.

De återvunna tillhörigheterna fördes omedelbart till polisstationen av en Win-ryttare. Ryggsäcken återförenades sedan med deras lättade och överlyckliga kinesiska ägare, som uttryckte tacksamhet till polisen och ryttaren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.