Boltförare sköts ihjäl, ytterligare en skadad i skjutningen i Pattaya

pattaya

En skottincident i Pattaya resulterade i att en Bolt-förare dog och skadade en annan den 28 februari 2024.

Pol. Överstelöjtnant Nattiphong Jiampuak, en utredare vid Nongprues polisstation, fick en rapport om händelsen klockan 9. Incidentplatsen identifierades som ett onumrerat hus inom Soi Mab Yai Lia 36, Nongprue sub-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Vid ankomsten hittade poliser platsen i upplösning, med invånare i ett tillstånd av oroligheter. Offret, Mr Chatchai Phaentong, en 30-årig förare för samåkningsapplikationen Bolt, upptäcktes med en skottskada i benet. Trots att han fick HLR från räddningsteamet dukade Chatchai slutligen efter av sina skador.

En annan person, Krisana Boonsong, en 39-årig Muay Thai-tränare, hittades lidande av en skallfraktur efter att ha blivit träffad av en pistolkolv av den misstänkte. Han fick första läkarvård innan han fördes till sjukhus. Ett 9 mm kulhölje samlades in som bevis.

Myndigheterna undersökte ett närliggande hus som låg intill olycksplatsen, där de hittade blodfläckar. Polisen trodde att Mr Chatchai hade försökt fly till det här huset innan han kollapsade på bakgården. Området säkrades för att bevara bevis för en vidare utredning.

Vittnesuppgifter gav viss inblick i händelserna som ledde fram till skottlossningen. Herr Anusit Sinsomsri, en invånare i byn, sa att Chatchai hade nämnt att han stötte på problem på en fest en vecka innan, men han förklarade inte mer. Herr Anusit avslöjade att han observerade en grupp på 4-5 unga individer på motorcyklar parkerade utanför Chatchais hus strax före händelsen. Även om han försökte varna Mr Chatchai, var det för sent. Gruppen tog sig in i huset och skotten hördes kort därefter.

En annan invånare, Anirut Reuangtrakul, rapporterade att han bevittnade ett bråk mellan flera unga individer utanför hans hus innan han hörde två skott. Han såg sedan Mr Chatchai fly mot baksidan av huset innan han kollapsade.

Brottsplatsen undersöks och bevis, inklusive övervakningsfilmer som fångar delar av händelsen och flyktvägen, granskas.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.