Myndigheterna i Banglamung griper misstänkt som säljer Kratom-juice

Chonburi —

En ung thailändsk man greps tidigt på fredagsmorgonen den 1 mars för att ha sålt olaglig Kratom-juice.

Gripandet ägde rum i Naklua-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Efter ett tips identifierade myndigheterna en monter som sålde en dryck som misstänks vara Kratom-juice framför ett hus i Moo 6.

Montern, som heter "YanYub Nam Kratom", sålde uppenbarligen Kratom-juice, enligt polisen. Det erbjöd också ett kampanjerbjudande på en gratis flaska per köp av tio. Kontaktuppgifter visades också för att göra onlinebeställningar.

För att undersöka ytterligare köpte en hemlig agent två flaskor av drycken för 100 baht. Vid köpet avslöjade brottsbekämpande personal sin identitet och grep säljaren, Mr. Kannat Boonmee, en 20-årig bosatt i Nakhon Sawan-provinsen.

En genomsökning av montern avslöjade ytterligare kylda flaskor med den misstänkta Kratom-juicen lagrade i plastbehållare och förpackade i skumkartonger, vilket gjorde att det totala beslagtagna beloppet uppgick till 12 flaskor. Alla föremål togs i beslag som bevis.

Under det första förhöret erkände Kannat att han sålt drycken. Han står inför anklagelser relaterade till försäljning av Kratom-juice utan vederbörligt tillstånd. Den misstänkte är för närvarande häktad och utredningen pågår.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.