Pattaya Music Festival 2024 startar nästa helg

Pattaya, Thailand –

Gör dig redo för en månad av musikalisk spänning! Pattaya Music Festival 2024 är redo att dra igång från den andra helgen i mars och föra glädje och rytm till Pattayas stränder.

händelseinformation

– Datum: fredagar och lördagar under mars 2024 (8-9, 15-16, 22-23, 29-30)

– Platser: Pattaya Beach, Jomtien Beach och Koh Larn. Den första helgen kommer att innehålla tre etapper på Pattaya Beach.

– Utvalda artister: Över 53 kända musiker och sångare från olika genrer

– Syfte: Sprida glädje bland både lokalbefolkningen och turister

Pattaya Music Festival fungerar som en ekonomisk katalysator för staden och stärker dess rykte som en viktig turistdestination. Från turism till lokala företag, festivalens inverkan resonerar långt bortom själva evenemanget.

Som den nya Pattaya-sloganen lyder: "Pattaya välkomnar alla, varje dag."

Mer information finns här från vår tidigare täckning.

Tänk på att det kommer att finnas olika vägavstängningar och trafikförseningar under evenemanget, särskilt på Pattaya Beach Road den första helgen, som beräknas ha avstängningar från 4:00 till 1:00 för den norra delen av Pattaya Beach Road . Vi kommer att ha en artikel om specifika stängningar varje vecka.

Foton från presskonferensen den gångna helgen, kredit PRPattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/