Pattaya polisbil kolliderade in av berusad förare på landsväg i Chonburi, två poliser skadade

Bang Lamung—

Klockan 12:06, den 2 mars 2024, fick Pattaya Rescue Radio Center en olycksrapport om en lastbilschaufför som kolliderade med en polisbil på Rural Road 2081, Bang Lamung, Chonburi.

Videon av denna olycka kan ses här på vår YouTube-kanal.

Lokal räddningstjänst skickades till olycksplatsen och hittade polis och gråa pickupbilar i en skog vid vägkanten. Som ett resultat fick två poliser måttliga skador, räddningsteamet utförde sedan första hjälpen innan de överfördes till ett lokalt sjukhus.
Pol. Cpl. Nakarin Wongpu, en patrullpolis, rapporterade att den grå pickupen körde i hög hastighet och tog över en taxi innan han tappade kontrollen över fordonet och kolliderade med polisbilen.

Enligt polisrapporten verkade den grå pickup-föraren, offentligt identifierad endast som Chanjira, 34, vara kraftigt berusad med över 192 milligram per deciliter. Till en början eskorterades Chanjira till Pattayas polisstation för ytterligare rättslig behandling av DUI-brott.
Mängden alkohol som anses vara ett brott är alkoholhalter i blodet över den lagliga gränsen på 50 milligram per deciliter.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.