Royal Thai Navy är värd för årlig Cobra Gold Joint Military Training 2024 med USA och Republiken Korea, med fokus på amfibieoperationer i Sattahip

Chonburi—

Klockan 10:00 den 1 mars 2024 höll Royal Thai Navy, United States Navy, Republiken Koreanska marinen och relevanta organ en årlig Cobra Gold gemensam militärutbildning 2024, amfibieoperationsträning, på Navy Training Field 15, Sattahip, Chonburi.

Utbildningen för amfibieoperationer förbereddes i en nödsituation för varje hypotetisk fiende som försökte ta kuster med flottans enheter.

Den militanta taktiken användes i den gemensamma militära träningen från Thailand, USA och Korea, med militär utrustning och transporter från varje land. USA satte in USS Somerset och ett F-16 stridsplan. Republiken Korea satte in en ROKS No Jeok Bong (LSTI1-689) och ett amfibiefordon KAAV.

Syftet med utbildningen för amfibieoperationer var att stärka stridsberedskapen och utveckla militära förmågor för att bygga upp förtroendet för den thailändska armén.

Dessutom skulle en gemensam militär utbildning skärpa banden mellan vänliga länder.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.