Happy Holi Festival of Colors 2024 återvänder den 23 mars till Pattaya

Pattaya, Thailand-

Happy Holi Festival of Colors kommer att firas i Pattaya, Thailand på Beach Road nära centrala Pattaya Klang för andra året i rad den 23 mars! Tusentals indier, utlänningar från olika nationer och thailändare förväntas delta i festligheterna.

Arrangerad av Thai Indian Pattaya Business Association (TIPBA) och Indian Community Pattaya Association (ICP), tillsammans med stöd från Pattaya City och flera sponsorer, syftar festivalen till att stödja indiska traditioner och främja turism. Evenemanget har två huvudzoner:

1. **Hinduisk religiös zon**: Detta område inkluderar ritualer och ceremonier, som betonar Holis kulturella betydelse.
2. **Entertainment Zone**: Här kommer deltagarna att ägna sig åt organiska färgstänk medan de njuter av livemusik, dans och gratis indisk mat och dryck.

I likhet med Songkran-festivalen involverar Holi glädjefyllda färger, vilket skapar en livlig och festlig atmosfär.

De färgglada pulvren som används under Holi kommer från naturliga källor, inklusive blommor som ringblomma, rödbetor och gurkmeja. Deltagarna njuter av de livfulla nyanserna, som symboliserar vårens ankomst och det godas triumf över det onda.

Det kommer också att finnas en indisk matfestival under samma helg, som pågår i tre dagar totalt, den 22:e till den 24:e.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/