Pattaya Walking Street Guard påstås attackerad av en kollega

FOTO: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya

Pattaya —

Under de tidiga timmarna den 3 mars 2024, runt 5:00 på morgonen, uppstod ett bråk vid en anläggning på Walking Street i Pattaya.

Enligt rapporter ska en intern tvist ha brutit ut bland personalen på den oidentifierade anläggningen. Platsen uppges ha varit verksam utanför ordinarie tillståndstider och sålt alkohol illegalt, enligt lokala medier.

Tvisten gällde en ny, oidentifierad anställd som nyligen fick sparken från sitt tidigare jobb och ska ha brutit mot anläggningens regler. En vakt från etablissemanget som ansvarade för att tillämpa reglerna konfronterade den nya personalen för att varna dem. Den nyanställde ska dock ha blivit aggressiv och försökt hugga vakten i halsen med en penna.

Lyckligtvis lyckades offret försvara sig med sina händer. Han fick till slut mindre skador och blåmärken i processen.

Offret sökte läkarvård på ett lokalt sjukhus i Pattaya och lämnade därefter in en polisanmälan vid Pattayas polisstation. Etablissemangets namn har undanhållits från pressen i avvaktan på en pågående utredning.

FOTO: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya
FOTO: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya
FOTO: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.