Pattaya är värd för årligt välgörenhetsevenemang för Camillian Social Center

Pattaya —

Stenhuset, beläget i Pattayas Walking Street, var värd för det 13:e årliga välgörenhetsevenemanget för Camillian Social Center Rayong lördagen den 3 mars.

Evenemanget leddes av Mrs. Amphorn Kaewsang, ordförande för Entertainment and Tourism Industry Association of Pattaya, samlade medlemmar från det lokala samhället för att stödja centret. Noterbara deltagare var Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches, Banglamungs distriktschef Weekit Manarojkit och Pol. Överstelöjtnant Sirachat Nuthet, biträdande chef för Pattayas polisstation.

Årets evenemang välkomnade 60 barn från Camillian Social Centre Rayong och försåg dem med mat, roliga aktiviteter och underhållning. Målet var att skapa glädje och skapa bestående minnen för de barn som stöds av centret.

Evenemangets framgång berodde till stor del på generositeten hos individer och företag i Pattaya-området. Tillsammans bidrog de med betydande medel, mat, dryck och snacks för att stödja Camillian Social Centers ädla uppdrag, noterar The Pattaya News.

Camillian Social Center, som grundades för över 26 år sedan i Rayong-provinsen, tillhandahåller viktig vård och stöd till olika delar av samhället. Dessa inkluderar underprivilegierade, de som lever med hiv och föräldralösa barn. För närvarande står centret inför utmaningar när det gäller att möta vatten- och elkostnader och kräver ytterligare torrfoder.

De som är intresserade av att bidra till Camillian Social Center kan direkt överföra pengar till sitt Bank of Ayudhya-konto i namnet "มูลนิธินักบุญคามิลกหะะกหะ๛กง ไทย,” Kontonummer: 229-1-29336-3. För ytterligare information eller förfrågningar, vänligen kontakta centret på 088 543 9949.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.